" alt="">

Οι υπηρεσίες μας

Τι προσφέρουμε

OI ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Υπηρεσίες για την πλήρη κάλυψη της εκδήλωσης σας

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ικανοποιούμε τις σύγχρονες απαιτήσεις, τόσο της κλασικής όσο και της μοντέρνας αντίληψης, για τις συνεστιάσεις – εκδηλώσεις – δεξιώσεις.

 

Παρέχουμε:

Τέντες αδιάβροχες, πτυσσόμενες ή/και σταθερές, με δυνατότητα κλεισίματος των πλαϊνών τμημάτων. Εσωτερικός φωτισμός και διακοσμητικά λευκά υφάσματα παρέχονται προαιρετικά.

Τραπέζια Buffet

Τραπέζια πτυσσόμενα catering (ροτόντες, στενόμακρα)

Τραπέζια ξύλινα με μεταλλικά πόδια στενόμακρα

Τραπέζια Cocktail

Καρέκλες πτυσσόμενες (λευκές)

Καλύμματα για καρέκλες πτυσσόμενες (λευκά)

Καρέκλες Napoleon (λευκές)

Τραπεζομάντιλα (λευκά)

Πίστες χορού για εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους

Είδη σερβιρίσματος και σκεύη εξυπηρέτησης buffet

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα πρωτότυπων γευστικών δημιουργιών, οι καινοτόμοι Σεφ μας προτείνουν μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις που καλύπτουν κάθε γούστο.

Συνδυάζουν την άριστη γνώση της μαγειρικής τέχνης και τη φαντασία, με νεωτεριστικές πινελιές και συνθέτουν πλήθος εντυπωσιακών μενού τόσο από την παραδοσιακή και μεταμοντέρνα Ελληνική όσο και από τη Μεσογειακή κουζίνα. Δίνουν απεριόριστους συνδυασμούς πρωτόγνωρων γεύσεων που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες επιθυμίες και απαιτήσεις σας. Παράλληλα, για όσους επιθυμούν κάτι το διαφορετικό, οι Σεφ μας προτείνουν και δημιουργούν καινοτομώντας, θεματικά μενού ή μπουφέ με ξεχωριστές και άκρως ιδιαίτερες γεύσεις.

Αν ανήκετε σε εκείνους που αναζητούν την τελειότητα και τις ξεχωριστές γεύσεις, σε συνδυασμό πάντα με υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών, εμπιστευτείτε τους ειδικούς της Α Catering.

SERVICE

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας μας. Διακρίνεται για την ευγένεια, την εμπειρία, την ταχεία εξυπηρέτηση καθώς και την εξειδικευμένη γνώση, κατέχοντας τίτλους ειδίκευσης.

Εγγυόμαστε το άψογο σέρβις με χαμόγελο και διακριτικότητα και είμαστε βέβαιοι ότι θα ικανοποιήσει εσάς και όλους τους καλεσμένους σας.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας έχουν την αποδεδειγμένη εμπειρία στο να επιμεληθούν τη διακόσμηση της δεξίωσής σας.

Διαμορφώνουν και διακοσμούν τα τραπέζια και τον περιβάλλοντα χώρο με εντυπωσιακές συνθέσεις λουλουδιών, ευφάνταστους χρωματικούς συνδυασμούς από μπαλόνια καθώς και άλλες πρωτότυπες δημιουργίες, ανάλογα με το ύφος και το θέμα που έχετε επιλέξει, προσδίδοντας διακριτική πολυτέλεια και απέριττη αισθητική.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η πολυπλοκότητα σε όλη της την απλότητα, για να μείνει σε εσάς η χαρά της προσμονής χωρίς το άγχος για την οργάνωση του γάμου. Δίνουμε πρωτότυπες ιδέες και λύσεις, πραγματοποιώντας τα όνειρα σας. Ο κεντρικός άξονας της επιχείρησης (Σεφ, Μετρ, Σερβιτόροι) αποτελείται από μόνιμο πεπειραμένο προσωπικό και ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσης πλαισιώνεται από έμπειρους εξωτερικούς συνεργάτες.

Στους ειδικούς συνεργάτες μας συμπεριλαμβάνονται φωτογράφοι, εικονολήπτες, dj’s, κομμωτές, make-up artists, ζαχαροπλάστες, μουσικοί, τραγουδιστές, τυπογράφοι προσκλητηρίων, δημιουργοί μπομπονιέρων, ανιματέρ, κλόουν, εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων και λιμουζίνων κ.ά., οι οποίοι επισφραγίζουν με τελειότητα το αποτέλεσμα και είναι δημοφιλείς και καταξιωμένοι για την ποιότητα και την αισθητική του έργου τους.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / HAPPENINGS

Η σκηνοθεσία αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο που μας βοηθά να επιλέξουμε θέμα και να προσδώσουμε ύφος στη δεξίωση. Σκηνοθετούμε με κινηματογραφική ακρίβεια και συντονίζουμε τη ροή των Happenings, ώστε να κυλούν ομαλά, ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα της εκδήλωσης.

Ο περιβάλλον χώρος, ο διάκοσμος, ο εξοπλισμός αλλά και η επιλογή των εδεσμάτων, μελετώνται μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ καινοτομικές ιδέες δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η επιτυχία της δεξίωσης που ονειρεύεστε είναι μια υπόθεση προσωπική για όλους εμάς, τα στελέχη της Α Catering. Αναλόγως των αναγκών και απαιτήσεων της κάθε εκδήλωσης, σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις σε θέματα φωτισμού, ηχητικής κάλυψης, μουσικής επένδυσης, ηχητικών και φωτιστικών εφέ κ.τ.λ., ούτως ώστε όλα να συνδυάζονται αρμονικά, διασφαλίζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ανταποκρινόμαστε στις υψηλότερες προσδοκίες σας χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές, που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και το κύρος σας.

Πιστοποιήσεις

Πιστοποιημένες & Ποιοτικές υπηρεσίες

Η εταιρεία μας αφουγκραζόμενη την επιθυμία και ολοένα αυξανόμενη ζήτηση των πελατών της για πιστοποιημένες και ποιοτικές υπηρεσίες, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει ολοκληρωμένα συστήματα για τα οποία κατέχει και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

EN ISO 22000 : 2018

Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

EN ISO 9001 : 2015

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

EN ISO 14001 : 2015

Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

EN ISO 45001 : 2018

Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην εργασία

EN ISO 22005 : 2007

Σύστημα Διαχείρισης ιχνηλασιμότητας τροφίμων

A catering


Δεν αποτελούμε Catering με την έννοια των μαζικά τυποποιημένων τροφίμων που όλοι γνωρίζουμε.
Τα εδέσματα που προσφέρουμε στους καλεσμένους σας, έχουν την σφραγίδα της παραδοσιακής σπιτικής φροντίδας.


Διεύθυνση

  • 4ο χλμ Ιωαννίνων – Αθηνών, Θέση Ντεβέ Τσαΐρ
  • Περιοχή Ανατολή Τ.Κ. 45500 | Ιωάννινα
  • +30 26510 22010 | +30 26510 94177
  • +30 6934 443 000 | +30 6934 443 002
  • info@acatering.gr


Social

© 2023 ~ Α CATERING