" alt="">

Η εταιρεία μας

Λίγα λόγια για εμάς

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Oργάνωση & Διεξαγωγή Δεξιώσεων – Εκδηλώσεων

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση και διεξαγωγή δεξιώσεων – εκδηλώσεων από τη σύλληψη της αρχικής ιδέας έως και την τελευταία λεπτομέρεια. Δίνοντας έμφαση στο άψογα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, στον κατάλληλα μελετημένο σχεδιασμό και στη δημιουργικότητα, πραγματοποιούμε εκδηλώσεις κοινωνικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα, προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς και ανταποκρίνεται άψογα στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Τα ιδιόκτητα φορτηγά – ψυγεία μας, διασφαλίζουν την ορθή μεταφορά των εδεσμάτων στο χώρο της εκδήλωσης – δεξίωσης.Δεν αποτελούμε Catering με την έννοια των μαζικά τυποποιημένων τροφίμων που όλοι γνωρίζουμε. Τα εδέσματα που προσφέρουμε στους καλεσμένους σας, έχουν την σφραγίδα της παραδοσιακής σπιτικής φροντίδας.


Η ανάπτυξη της εταιρείας μας οφείλεται και επιτυγχάνεται χάρη στην πολύχρονη εμπειρία των ανθρώπων που τη στελεχώνουν, μια ομάδα επαγγελματιών που αγαπούν το αντικείμενο ενασχόλησής τους και εργάζονται ομαδικά και συντονισμένα με αφοσίωση και μεράκι. Στόχος τους να φέρουν αψεγάδιαστα εις πέρας κάθε εκδήλωση που αναλαμβάνουν, από το σχεδιασμό μέχρι την υλοποίησή της, αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις για το τελικό αποτέλεσμα που παρουσιάζουν.

Επιδιώκουμε να εμπλουτίζουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας επιλέγοντας άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό. Η συνέπεια, η συνεχής επίβλεψη, η ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, η ευγένεια και η προθυμία, αποτελούν εγγύηση για την απόλυτη επιτυχία των κοινωνικών σας εκδηλώσεων – δεξιώσεων. Ο σεβασμός στις ανάγκες και την προσωπικότητα του πελάτη καθώς και η απόλυτη γευσιγνωσία με την πρέπουσα σημασία στην λεπτομέρεια, μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή.

Στόχος μας είναι η πλήρης και αυτόνομη ανάπτυξη πολλαπλών υπηρεσιών με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού. Όλες οι υπηρεσίες της εταιρείας μας, παρεχόμενες και αναπτυσσόμενες, είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τις προσδοκίες των πελατών μας, καλύπτοντας όλους τους τομείς και ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς εξ’ αυτών.

A CATERING

Οι δραστηριότητες μας

Υπηρεσίες κοινωνικών & επαγγελματικών εκδηλώσεων

Το πλέον έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και η συνεχής και πολυετής δραστηριοποίησή μας στον χώρο της Εστίασης και των γαστρονομικών απολαύσεων, συνηγορούν για την απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εκδήλωσης ιδιωτών αλλά και φορέων.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σίτισης για όλο το φάσμα των κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων.

Αρραβώνα, Γάμο, Βάπτιση, Γενέθλια, Ονομαστική Εορτή, Επέτειο, Πάρτι, Συνεστίαση, Meetings Εταιρειών, Παρουσιάσεις προϊόντων, Συνέδρια Κοπή Πίτας, Χοροεσπερίδα, ακόμη και για ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο ή Πασχαλινό τραπέζι

Η εταιρεία μας, με το κύρος που της προδίδει το όνομά της, την πείρα από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει άψογα από το 2001, τις εκλεπτυσμένες προτάσεις από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, τους έμπειρους Σεφ που ανταποκρίνονται σε υψηλού επιπέδου απαιτήσεις, αποτελεί εγγύηση, ώστε κάθε σημαντική εκδήλωσή σας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Υπηρεσίες έτοιμων γευμάτων

Η πολυετής εμπειρία μας και γνώση στον κλάδο της εστίασης αποτελούν διαπιστευτήρια και συνάμα εχέγγυα, ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σίτισης με παρασκευή έτοιμων γευμάτων.

Σχεδιάζουμε, παράγουμε και διανέμουμε Υψηλής Ποιότητας Φρέσκα αλλά και Φρεσκοκατεψυγμένα έτοιμα γεύματα της Ελληνικής παραδοσιακής καθώς και Μεσογειακής κουζίνας, καλύπτοντας όλο το εύρος του οικονομικού φάσματος. Χρησιμοποιώντας μεθόδους για μαγείρεμα και ψύξη (cook & chill), μαγείρεμα και πάγωμα (cook & freeze) και μαγείρεμα και σερβίρισμα (cook & serve), σε ανακυκλώσιμα σκεύη πιστοποιημένης καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα, με ή χωρίς τροποποιημένη ατμόσφαιρα (ΜΑΡ).

Από το 2006, τροφοδοτούμε μαθητές και φοιτητές σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές, παρέχουμε συσσίτια σε κοινωφελείς και δημόσιους οργανισμούς, παρασκευάζουμε και διανέμουμε έτοιμα γεύματα σε επαγγελματίες του χώρου εστίασης και καταστήματα λιανικής πώλησης.

Εξαιτίας της ιδιαιτερότητας των διατροφικών αναγκών των σιτιζομένων, τα γεύματά μας έχουν καταρτιστεί από ειδικούς διατροφολόγους, τους οποίους οι έμπειροι Σεφ μας συμβουλεύονται και ευλαβικά εκτελούνε τις υποδείξεις τους επί των συνταγών, πάντα υπό τη συνεχή επίβλεψη Τεχνολόγου Τροφίμων.


για αναλυτικότερες πληροφορίες
www.totaperaki.gr

Πιστοποιήσεις

Πιστοποιημένες & Ποιοτικές υπηρεσίες

Η εταιρεία μας αφουγκραζόμενη την επιθυμία και ολοένα αυξανόμενη ζήτηση των πελατών της για πιστοποιημένες και ποιοτικές υπηρεσίες, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει ολοκληρωμένα συστήματα για τα οποία κατέχει και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

EN ISO 22000 : 2018

Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

EN ISO 9001 : 2015

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

EN ISO 14001 : 2015

Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

EN ISO 45001 : 2018

Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην εργασία

EN ISO 22005 : 2007

Σύστημα Διαχείρισης ιχνηλασιμότητας τροφίμων

A catering


Δεν αποτελούμε Catering με την έννοια των μαζικά τυποποιημένων τροφίμων που όλοι γνωρίζουμε.
Τα εδέσματα που προσφέρουμε στους καλεσμένους σας, έχουν την σφραγίδα της παραδοσιακής σπιτικής φροντίδας.


Διεύθυνση

  • 4ο χλμ Ιωαννίνων – Αθηνών, Θέση Ντεβέ Τσαΐρ
  • Περιοχή Ανατολή Τ.Κ. 45500 | Ιωάννινα
  • +30 26510 22010 | +30 26510 94177
  • +30 6934 443 000 | +30 6934 443 002
  • info@acatering.gr


Social

© 2023 ~ Α CATERING